Over ons

Iets zelf maken of doen, hoe simpel ook, geeft voldoening. Je kunt er je creativiteit in kwijt en trots zijn op het resultaat. Het zet je rechterhersenhelft aan het werk, je gedachten komen tot rust en het werkt aanstekelijk.

Dat is precies wat we met Piece of Make voor ogen hebben: een wereld vol originele ideeën en bijzondere sferen, die zo inspirerend zijn dat je er meteen zelf mee aan de slag wilt gaan. En waar voor iedereen wel iets leuks te vinden is, op de site en in de webshop: voor in huis, om zelf te maken en te dragen, om te koken, te knutselen, te handwerken...

De mogelijkheden zijn eindeloos. Door onze DIY-ideeen en producten met jou te delen, komt al je creativiteit, waarvan je niet wist dat het in je zat, samen. En geef je het dagelijks leven een beetje extra kleur.

De zelfmaak-ideeën zijn goed uitvoerbaar, ook als je geen punnik-, teken- of kooktalent hebt. We leggen steeds in een paar stappen uit hoe je te werk kunt gaan en geven met sterren aan hoe makkelijk het is.

*   = supersimpel

** = goed te doen

*** = uitdagend

Dat iets moois maken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, laten we ook zien met de DIY-pakketten en handwerkpakketten van gerenommeerde merken en van eigen label. Dat zijn complete, creatieve cadeautjes om zelf mee aan de slag te gaan, of om weg te geven. 

Gewoon doen en nog heel lang nagenieten van het resultaat … dat is Piece of Make.