In de media

 

24 april 2016 - Swan Market Antwerpen

Op zondag 24 april is de pop up store van Piece of Make in België te vinden. in de sfeervolle Parkloods in Antwerpen. Daar wordt van 12:00 tot 18:00 uur de Swan Market georganiseerd. Een lifestyle event met de leukste producten op het gebied van DIY, handmade, eten & drinken, mode, woondecoratie en kinderspullen. Je kunt er shoppen voor bijzondere cadeautjes en ideeen opdoen voor feestjes, voor in huis, voor jezelf of voor een ander. En je kunt er heerlijk eten en drinken! Dus laat je inspireren en kom op 24 april naar Antwerpen. Piece of Make verkoopt die zondag de mooiste spullen tegen de scherpste prijzen.... We zien je graag!

(entree: € 2,- p.p., alleen op de dag zelf, bij de entree te koop)

Zie ook de website van Swanmarket voor meer informatie

 

 

Dienbladenset Piece of Make in Telegraaf (oktober 2014)

In de Woonspecial voor abonnees laat een styliste van de Telegraaf zien wat je met onze blankhouten dienbladenset kunt doen. Een prachtig geverfd design, met geometrische vormen.

 

Door de vakjes af te plakken met schilderstape krijg je mooie rechte lijnen. Simpel te maken, met een verrassend mooi resultaat!

 

 

 

Swan Market Rotterdam (21 september 2014)

 

Op zondagmiddag 21 september staat Piece of Make op de Swan Market, de lifestyle markt van Rotterdam, vol creativiteit, prachtige producten, (h)eerlijk eten en drinken, live muziek en activiteiten voor groot en klein. We hebben een kleurrijke stand vol inspirerende producten. En je kunt bij ons zelf aan de slag tijdens een van de creatieve workshops, voor kinderen en volwassenen. Kom langs en schuif aan, dan maken we er samen iets moois van.

LOCATIE: museumpark (naast museum Boijmans Van Beuningen).

TIJD: van 12.00 tot 18.00 uur

 

Piece of Make in Flair (februari 2014)

"Van kussens tot kindertraktaties en van sieraden tot soep: op Piece of Make vind je van alles wat je zelf kunt maken. Deze website staat boordevol leuke en inspirerende ideeen. [....]"

 

 

'The making of...' (januari 2014)

Een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot van Piece of Make. Deze nieuwe DIY-items komen in het voorjaar (vanaf maart 2014) op de site.